ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 και ώρα 11:30 πμ. συναντήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων μετά από πρόσκληση του προέδρου κύριο Γεώργιο  Γελαδάρη στην ταβέρνα ΦΟΥΝΤΑΣ.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής και δήλωσαν την αγανάκτηση τους. Ο πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο συζήτησαν για τα προβλήματα της περιοχής και παρακάλεσαν τον Αντιδήμαρχο Τεμπών κύριο Μπουζέκη Ευθύμιο και το Δημοτικό Συμβούλιο να  βοηθήσουν την περιοχή.

 

Από τη συνάντηση απουσίαζε ο Δήμαρχος Τεμπών κύριος Κολλάτος Κών/νος λόγω αμελημένων υποχρεώσεων. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεμπών κύριος Μπουζέκης Ευθύμιος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κύριος Δήμου Γρηγόρης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Μαϊμάρης Δημήτριος,  ο κύριος Καρκατσέλης Χρήστος και άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο τοπικός πρόεδρος κύριος Ζαφείρης Κών/νος, και ο πρόεδρος επαγγελματιών κύριος Βουλιώτης Φάνης.

Στο τέλος της συζήτησης ο κύριος Γελαδάρης παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο φάκελο με όλα τα θέματα και ειδικό φάκελο με τα άτομα με ειδικές ανάγκες να τους μελετήσει και να τους αξιοποιήσει όσο είναι το δυνατόν γρηγορότερα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος κύριος Γελαδάρης Γεώργιος ξενάγησε τον αντιδήμαρχο κύριο Μπουζέκη και το Δημοτικό Συμβούλιο στην παραλία για να δουν από κοντά τους όγκους τσιμέντου και τούβλα από τις χειμερινές καταστροφές που προκάλεσε η θάλασσα και τους ζήτησε το γρηγορότερο να   απομακρυνθούν αυτοί οι όγκοι πριν υπάρχουν χειρότερα.

 

 

mesagaladsc01636

mesagaladsc01632