info@mesagala.gr        info@kastriloutro.gr       +++
Πέμπτη, Απρίλιος 18, 2024

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ 2014

Οι καθιερωμένες Αποκριάτικες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και φέτος στα Μεσάγγαλα από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο την Κυριακή 2 Μαρτίου και ώρα 7μ.μ. πάνω από 2.000 φίλοι κατέκλυσαν την ωραία παραλία των Μεσαγγάλων όταν έγινε η έναρξη του αποκριάτικου ξεφαντώμαντος, το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου από τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κύριο Γελαδάρη Γιώργο και το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, το κέφι ξεκίνησε με άφθονο κρασί και χορό και άλλα εδέσματα ως αργά.Την καθαρά Δευτέρα, κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, ξεκίνησαν και πάλι με παραδοσιακή μουσική, χορό και άφθονο κρασί. Ειδικά μετά το σερβίρισμα της φασολάδας και τα υπόλοιπα παραδοσιακά εδέσματα, προσφορά του Δήμου Τεμπών και από όλα τα Σούπερ Μάρκετ της παραλίας, το φύλακα της περιοχής Σεκιούριτυ, τον έμπορο καυσόξυλων Τσιτσιβά Βασίλειο, το οινοποιείο Παπασανδά Κών/νου, το αρτοποιείο Χριστοδούλου (2 μέτρα λαγάνα) και το αρτοποιείο Ζώρα Μιχάλη (ένα λαγανόσπιτο).

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Γελαδάρης Γεώργιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φίλους που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις και όλους τους κατοίκους που τίμησαν την εκδήλωση και τους βεβαίωσε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα για το καλό τους και το καλό της παραλίας που χρόνια τώρα είναι παραμελημένη, αξίζει περισσότερα διότι είναι ο καθρέπτης του Δήμου Τεμπών. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

 

apokries2014 5

apokries2014 1

apokries2014 2

apokries2014 4

mesaggala, mesagkala, Μεσάγγαλα, Μεσάγκαλα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχείο, διακοπές Ελλάδα, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, οικογενειακές διακοπές, Λάρισα, Όλυμπος, Hotel, apartments to let, Larissa, Olympous coast, Olympos, Διακοπές Μεγάγγαλα Λάρισας, Μεσάγκαλα Λάρισας, villa yianna, Βίλα Γιάννα, rooms to let. διαμερίσματ μεσάγγαλα καστρί λουτρό. Μεσάγγαλα, Διακοπές, Διακοπές Μεσάγγαλα, Οικογενειακές διακοπές, Μεσάγγαλα, Τουρισμός Μεσάγγαλα, Παραλίες Μεσάγγαλα, Διαμονή Μεσάγγαλα, Πηνειός, Πλαταμώνας, Κάστρο Πλαταμώνα, Δίον Κατερίνη, Αγία Παρασκευή, Τεμπών, Κοιλάδα Τεμπών, Αμπελάκια, Ραψάνη, Κρανιά Ομλύμπου, Παλαιός Παντελεήμονας, Μετέωρα, Όλυμπος, Παγασητικός κόλπος, Canoeing, Τοξοβολία, Rafting, Zodiacing, River trekking, Flying fox, Trekking, Mountain bike, Bird watching, Safari jeep, Mesagala, Hotel Mesagala, Rooms to let Mesagala, Rooms Mesagala, Vacation Mesagala, Summer vacation in Greece, Hotel booking